CANON DE POCAINTA CATRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS PDF

More From home Canon de Pocainta Catre Domnul Nostru Iisus Hristos. Uploaded by. home · Uploaded by. Uploaded by. home Canon de Pocainta Catre Domnul Nostru Iisus Hristos . Uploaded by. home Uploaded by. \t\uCa href=\uhttps:\/\/\/canon-cantari\/canon-de-pocainta- catre-domnul-nostru-iisus-hristos\u target=\u_blank\u

Author: Meztibar Dourn
Country: Ghana
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 14 November 2010
Pages: 255
PDF File Size: 6.57 Mb
ePub File Size: 4.1 Mb
ISBN: 250-7-72054-429-7
Downloads: 56867
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yojar

Publicat de Radu Nicolae la Il avem pe mesia Sunt sigur ca multi nu vor fi de accord cu ce vor citi in continuare domnu, altii vor rade. Altar — Iisus Hristos, singurul si adevaratul Mesia in veci.

De cateva ori, din 14 mai — ziua infiintarii statului Israel — incoace, s-au mai vazut manifestatii de-ale lor in legatura cu mesia cel asteptat si pregatit de ei. Hrisyos in toate se auzeau strigatele: De data aceasta insa, au strigat si au impartit manifeste in care domnyl Stim din marturia unui calugar crestin ortodox de la o Manastire din Israel. Acestacitind scrierile Sf. Paisie Aghioritul si pe cele ale P.

Justin Parvu in legatura cu actele electronice, a refuzat sa-si faca pasaport biometric. Atunci, staretul l-a dat afara dimpreuna cu un alt calugar care a refuzat si el aceste acte. Cei iisus au mers in Ierusalim la o alta manastire unde au stat o perioada scurta de timp. A doua zi cei doi au auzit strigatevenite din cetatea Ierusalimului si multime mare de ultraortodocsi evrei manifestand zgomotos.

Au mers la ei si uisus intrebat ce se intampla. Li s-a aratat un manifest in care scria: Au vazut atunci pe inet un interviu cu un duhovnic contemporan din Atena care spunea: Cei doi au plecat atunci in Europa uimiti fiind de semnul care li s-a aratat. Rabinul sef al Ierusalimului, Shlomo Amar.

Myriobiblos On Line Library of the Church of Greece – Texts in Romanian

Rabinii au Talmudul si Cabala, cartile lor de capatai. Acestea de fapt, sunt tratate despre cum sa cuceresti, sa manevrezi, sa stapanesti si la nevoie sa ucizi pe crestini pe crestini in principal dar si pe toti nonevreii cu ajutorul puterii dracesti. Rugaciunile rabinilor sunt de fapt vrajitorie. Sinagoga si Templul daramat la anul 70 de armatele romane ale lui Tit si Vespasiandupa rastignirea Mantuitorului, au devenit blestemate.

Catapeteasma Templului s-a rupt si acestea sinagogileoriunde ar fi pe pamant, au devenit salasurile demonilor. De aceea se interzice crestinilor si cu atat mai mult arhiereilor sa intre in sinagogile evreilor, si cu atat mai mult sa se roage acolo, sa primeasca daruri sau sa tina prelegeri ecumeniste. Doua afirmatii din Talmud pe cat de aberante, pe atat de crezute de rabini suna cam asa: Numai dumnezeul lor Lucifer, care ii ajuta la planul lor de stapanire al intregii lumi, lucrand de cativa ani prin omul faradelegii proorocit de Sf.

Pavel, antihrist cel pregatit de ei dimpreuna cu sionistii.

ortodoxiadreaptacredinta

Pe 15 noiembrierabinul sef al Ierusalimului a emis o hotarare prin care il obliga pe Dumnezeu sa-l aduca cat mai repede pe mesia si sa accelereze rascumpararea finala.

  CARTER SCRIVO IN VENTO PDF

Hotararea a fost luata in urma unei Adunari de toata noaptea a rabinilor din Miscarea Chabad-Lubavici. In zilele precedente, de rabini si lideri ai comunitatii evreiesti au participat la Conferinta Internationala a emisarilor Chabad-Lubavici in Brooklin New-York.

Inspre dimineata toti au cantat: Nu vrem sa asteptam. Ce hotaraste Curtea pamanteasca, indeplineste curtea cereasca, care este legata de ei. Esta vorba, binenteles, de curtea din vazduh a duhurilor necurate cu care lucreaza rabinii. Din acestea rezulta clar ca rabinii au pregatit pe cineva de mesia si-l vor prezenta lumii. Mai mult decat atat, se stie si data exacta a venirii lui. Rabinul Matityahu Glazerson, specializat in descifrarea Codului Torei tot o carte facuta de demoniacii rabini a prezentat intr-un interviu public postat pe You Toube cu titlul: Tot acesta atentioneaza ca dupa urmeazaan care prin cei trei de 7 reprezinta desavarsirea la evrei.

Ce eveniment este pregatit pentru jumatatea anului ? Trebuie stiut ca nu este valabil botezul catolicilor pe langa marturiile clare ale Sf. Parinti mai sunt si marturii fotografice in privinta aceasta: Asadar catolicii nu au Sf. Ei sunt in afara Bisericii iar papa nu este nici macar botezat, darmite episcop!!! Teodor Zisis scrise in revista Oathodox Typos, 6 martiep. Acest Parinte a trait in perioada 12 dec. La sapte ani dupa moarte, cand a fost dezgropat, a fost gasit cu sfinte moaste intregi.

caonn Sunt marturii ca atunci cand se ruga, se inalta cat un bloc de etaje. Marturii despre ce a proorocit el, se gasesc in filmul Sarea pamantului, ramase de la 5 din ucenicele sale: La timpul instalarii lui Antihrist totul va fi electronic. Tuturor le vor da numere, carti de plastic cate nu vor exista bani. Fereasca Dumnezeu sa-l vezi cu ochii. Parintele avea o atitudine foarte negative asupra buletinelor sovietice, Spunea ca acolo sunt ascunse trei cifre de 6.

Despre puterea existenta spunea ca este nelegitima pentru ca l-a detronat si la ucis pe tar…. Asupra poporului apasa pacatul greu al uciderii tarului si pentru asta Dumnezeu nu va da nici un conducator bun, nici macar un sef bun de atelier.

La fel spunea Parintele si despre puterea clericala. Din cauza luxului se pierde fara sa vrei si crestinismul.

El adauga ca ar fi putut cere Maicii Domnului condiitii de trai mai bune pentru maici dar nu le-ar fi fost de folos pentru mantuire. Despre evrei, parintele spunea ca Domnul Dumnezeu i-a imprastiat special iar inainte de sfarsit, ii va aduna si ei se vor aduna. Atunci acestia vor conduce toate tarile si vor cumpara toate tarile vezi declaratia lui Shimon Peres despre cumpararea Romaniei, Ungariei, Poloniei, cartierului Manhaten din SUA…. Si puterile nationale vor fi fermecate de bani, nu vor canoon grija de popoarele lor, va fi haos si popoarele vor deveni orfane….

In cazul in care se va destrama URSS-ul, vor fi puteri si mai infricosatoare si mai cqnon. Dupa destramarea URSS, vaincepe haosul si canibalismul. Mai bine sa mori de foame decat sa le iei. Nostrj cel insemnat va rasturna toata Rusia vezi Mihail Gorbaciov cu perestroika.

  ARM IN ARM REMY CHARLIP PDF

Doar masonii vor conduce. Nici un conducator rus nu va mai fi si vor tulbura credinta rusa. Mai intai ne vor inunda cu hartii, adica cu multe acte, inainte de pecete. Nu vor pezenta pecetea de la inceput pentru ca nimeni nu o va accepta. Aceste acte parca lipsesc pe om de minte. Abia caon, omul lipsit de minte va primi pecetea. Vor fi multe numere ca omul sa nu inteleaga ca este semnul Persoanele cu mintea deschisa vor calcula si vor afla, ceilalti nu hrlstos intelege nimic.

Cineva a primit buletin rusesc verde cele dinainte de cele rosii iar Parintele i-a spus ca greu va trece vamile. La fel despre cartelele de plastic, spunea ca sunt jidovesti si in nici un caz nu trebuie primite. Patriarhul Pimen care a murit inspunea Parintele, va fi ultimul Patriarh ortodox al Rusiei. Bisericile vor fi pline dar nu va fi nici un credincios.

Kuksa al Odesei Clericii vor fi orbi, muti si surzi. Tuturor le este frica sa nu-si piarda locul daca vor spune ceva. Nu le este frica de Dumnezeu ci le este frica sa nu-si piarda locul. Binecuvanta sa se mearga la Biserica pana cand: Chivot de pe Sf. Cand vor ajunge femeile sa slujeasca ca si preoti, nu va mai avea rost sa mergi la Biserica. Cand masonii vor fi peste tot la conducere, sfarsitul este aproape. Aceasta masina va cunoaste absolut totul despre om si va raspunde si la orice solicitare.

Navigarea articolelor

Toti oamenii vor fi introdusi in aceasta masina si va fi rau. Aceasta va fi ca un televizor. In timpul persecutiilor, multi se vor lepada de frica chinurilor.

In fata acestei Fiare vor fi dusi crestinii si ea va zice: In privinta buletinelor va fi o dezbinare in poporpentru ca oamenii nu vor mai sti pe cine sa creada. Aceasta va fi o mare nenorocire. Clericii se vor dezbina in aceasta problema iar poporul nu va sti pe cine sa creada.

In urma primirii buletinelor, cei care le-au primit vor accepta si schimbarea credintei. Se vor schimba slujbele iar clericii vor sluji pentru sotii si pentru copii. Pastorii vor fi tradatori. La inceput era un Iuda iar ceilalti credinciosi Mantuitorului.

La sfarsit va fi invers, foarte putini credinciosi si majoritatea tradatori. Vor fi putini pastori. Steaua cu cinci colturi era steaua lui Lenin. Inainte de sfarsit o vor inlocui cu cea cu sase colturi, care va fi steaua lui Antihrist.